Se desparte conopida in buchetele si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda si cu sare in ea,o lasam sa fiarba 10 minute,o scoatem intr-o strecuratoare si o lasam la scurs.
Ungem o tava cu unt si tapetem cu putin pesmet,punem conopida scrusa in tava,punem smantana,radem cascavalul pe razatoarea mica,punem untul printre conopida in bucatele mici,mai punem 5-6 linguri de pesmet,apoi batem ouale si le punem peste tot ce este in tava.Punem tava la cuptor la foc potrivit pina capata o culoare rumenita.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii