Conopida se tine in apa rece cu sare cam jumatate de ora. Se arunca apa si se fierbe 5-10 minute in apa cu sare. Separat se prepara un sos din margarina si faina calite 1 minut si peste care se adauga un pic cate un pic laptele rece. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa un pic sosul, cam cum e compozitia de clatite. Se da deoparte sosul si se lasa cam 10 minute sa se racoreasca cam 10 minute, se adauga apoi ouale pe rand amestecandu-se pentru omogenizare. Se adauga apoi cascavalul ras si mararul tocat. Se unge un vas de jena cu unt, se presara pesmet si se ataseaza alternativ straturi de conopida taiata rondele cu straturi de sos. Deasupra se poate presara cascaval ras sau branza si se introduce la cuptor pana se rumeneste usor, cam 30 min. Ca alternativa puteti folosi dovlecei in loc de conopida. Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii