DESFACEM CONOPIDA IN BUCHETELE SI O PUNEM LA FIERT IN 2 L DE APA SI O LINGURITA DE SARE. CIND ESTE FIARTA, O SCURGEM SI O ASEZAM PE SERVETELE DE HIRTIE (CA SA TRAGA TOATA APA). IN TIMPUL ASTA, PREGATIM SOSUL; TOPIM UNTUL INTR-O CRATITA DE TEFLON, ADAUGAM FAINA, INVIRTIND CU O LINGURA DE LEMN PINA SE INCORPOREAZA. DUPA CARE PUNEM LAPTELE FIERBINTE INCET, INCET, BATIND CONTINU CU TELUL (CA SA NU FACA COCOLOASE), PUNEM NUCSOARA, PIPERUL, SARE(DUPA GUST) SI CIND S-A FACUT CA SMINTINA, DAM DEOPARTE DE PE FOC. PUNEM CONOPIDA INTR-O FORMA DE STICLA SAU PORTELAN (SPECIAL DE BAGAT LA CUPTOR) ACOPERIM CU SOSUL, PUNEM CASCAVALUL RAS PE DEASUPRA SI DIN LOC IN LOC BOBITE DE UNT (PT RUMENIT). GRATINAM LA CUPTOR (180 GRADE) CIND ESTE BINE RUMENITA TOATA SUPRAFATA, SE SCOATE SI SE SERVESTE FIERBINTE DIRECT DIN FORMA.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii