Se fierbe orezul in apa cu putina sare si conopida se fierbe in apa cu sare, dar nu multa. Cand sunt gata, se lasa un pic la racit. Intr-o tava de yena se pun cateva feliute de unt peste care se pune orezul. Eu am mai pus un pic de sare, am piperat si am pus un pic de praf de curry. Se pune conopida peste orez, se mai pun cateva feliute de unt si se toarna smantana. Se introduce la cuptor, se lasa pana se rumeneste un pic. Pofta buna! Sper sa va placa.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii