Conopida cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida de marime potrivita
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de smantana
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se spala, se curata de frunze si se rupe in buchetele, care se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu o lingurita de sare.

Dupa ce a fiert se scoate intr-un cu o paleta si se lasa sa se raceasca. Dupa racire se zdrobeste bine cu furculita, fara sa ramana bucati mari. Se prepara maioneza din ou si ulei, se adauga putina zeama de lamaie, dupa preferinte. Se incorporeaza conopida maruntita in maioneza, se adauga smantana si se potriveste de sare si piper dupa gust.

Se serveste unsa pe paine cu felii de rosii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise