Conopida se spala, se curata de frunze si se rupe in buchetele, care se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu o lingurita de sare.
Dupa ce a fiert se scoate intr-un cu o paleta si se lasa sa se raceasca. Dupa racire se zdrobeste bine cu furculita, fara sa ramana bucati mari. Se prepara maioneza din ou si ulei, se adauga putina zeama de lamaie, dupa preferinte. Se incorporeaza conopida maruntita in maioneza, se adauga smantana si se potriveste de sare si piper dupa gust.
Se serveste unsa pe paine cu felii de rosii.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii