1. Se pun la fiert 2 l apa cu sarea. Se curata conopida se taie in doua si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe cam 5 minute si se pune la scurs in strecuratoare.
2. Ouale si ceapa se amesteca cu carnea tocata si se framanta amestecul obtinut adaugandu-i-se 1/8 l apa , sare, piper, nucsoara si condimente dupa gust.
3. Se ia un vas de Jena, se unge cu unt, se aseaza conopida in el si deasupra amestecul obtinut la punctul 2, dupa care se pune la cuptor.
4. Cand compozitia este pe jumatae coapta se taie deasupra feliute de unt si se mai lasa la cuptor.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii