Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Ingrediente

  • -3buc. broccoli
  • -1buc. conopida mica
  • -3 oua
  • -3 cepe verzi
  • -0.5kg ciuperci
  • -3 catei usturoi
  • -ulei masline
  • -branza: telemea, parmesan, chedar
  • -3 linguri iaurt simplu
  • -3 linguri smantina
  • -fried french onion(ceapa prajita stil francez)
  • -oregano
  • -cimbru
  • -marar
  • -praf de chili
  • -boia afumata
  • -sare, piper

Mod de preparare

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de masline. Le-am condimentat cu sare, piper, cimbru......etc.

Separat in tava data cu spray ptr gatit am pus un strat fried onion, branza si apoi brocoli si conopida pe care le-am oparit putin inainte. Peste am pus branza toate felurile, ciupercile si peste toate am adaugat oule batute cu smantina, iaurtul si putina branza(imi place branza mult).

Inainte de a o pune la cuptor am mai pus niste fried onion si am acoperit cu folie.

La cuptorul incalzit am pus acoperit ptr 20 min si descoperita tava ptr 1-15 minute pina se face crusta frumoasa deasupra.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise