Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 1\\2 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui taiat feliute subtiri, amestecam si coacem bine dupa care adaugam sucul de rosii,fierbem bine,potrivit de sare si piper;
Branza o amestecam cu jumatate din parmezan,smantana,adaugam sare si piper,dupa care umplem scoicile cu compozitia obtinuta;
Ungem o tav cu sosul de carne-rosii,asezam un strat de scoici umplute,un alt strat de suc,urmeaza celalalt de pasta si un altul de suc,parmezan presarat ,iar ca ultimul strat felii de sottilette;
Gratinam 20 minute in cuptorul cald 200°C dupa care le servim;
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii