Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul si se zbate putin cat sa se topeasca zaharul.
Borcanele se aseaza unul langa altul intr-o oala mare, pe fundul careia s-a asezat o panza de bumbac sau foaie de ziar. Se adauga apa pana la jumatatea borcanelor. Se fierbe la foc mic in jur de 20 minute sau pana cand se ridica fructele spre partea de sus a borcanului. Se opreste focul si oala se acopera cu ziare si carpe. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi.
Chiar daca nu are conservant se pastreaza foarte bine pana primavara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii