Speli fructele. Umplii borcanele de 1kg pana la jumatate cu fructe,adaugi cate 3 linguri de zahar in fiecare borcan,umplii borcanul cu apa, lasi gol de un deget pana la gura borcanului.Capsezi borcanele, le dai la cuptor, lasi sa fiarba pana crapa primua visina. Cam 15-20 minute din momentul in care a inceput sa fiarba.Lasi sa se raceasca in cuptor. Tii la rece, servesti iarna cate un compot delicios.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii