Se spala fructele,se aseaza in borcane(eu am pus 15-16 buc),se toarna siropul de zahar caldut sau rece,se pun borcanele intro oala cu apa(pe fundul careia s-au pus prosoape sau ziare),si se lasa la fiert in jur de 20-30 min din momentul in care au inceput sa fiarba.Se scot si se tin in paturi pana a doua zi,dupa care se pun in camara.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii