Merele se curata de coaja si de simburi si se taie in 4.Se pun la fiert intr-o zeama clocotita de vin,apa,zahar,coaja de lamaie si scortisoara. Daca au fiert, merele se scot binisor,se pun pe platou.
Zeama ramasa se lasa sa fiarba pana se leaga ca un serbet subtire.Se pune apa de flori,se mai amesteca putin si se toarna peste mere.Se ofera rece vara si aburind de fierbinte iarna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii