Se spala gutuile si se sterg de puful caracteristic, se taie in feliute subtiri sau cubulete apoi se asaza in borcane (se umple borcanul 1/2 cu fructe, se adauga 2 linguri de zahar.
Se completeaza fiecare borcan cu apa si se strang capacele bine. Fiecare borcan va fi clatinat pentru a se imprastia zaharul si se asaza in oala de fiert.
Se fierb 40 minute si se lasa sa se raceasca in apa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii