Etapa I: Se curata gutuile de coaja, li se indeparteaza semintele si se taie bucati. Se pun intr-o oala-minune, impreuna cu cidrul si zaharul, si se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se face un piure din gutui, se adauga sucul de lamaie, lichiorul si coaja de portocala.
Etapa II: Se bate frisca cu zaharul vanilat, apoi se adauga smantana. Se serveste impreuna cu compotul de gutui.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii