COMPOT CORCODUSE ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
COMPOT CORCODUSE ROSII

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800 gr : 10-15 corcoduse mari
  • 3 linguri de zahar
  • un varf de lingurita scortisoara

Mod de preparare

Corcodusele spalate de aseaza in borcan, apoi se adauga zaharul, scortisoara si apa cat cuprinde. Se capseaza si se zbate bine pentru a se topi zaharul. Se pune la fiert intr-o oala cu apa pana la jumatatea borcanului timp de 20 minute la foc mic. Se acopera si se lasa la racit pana dimineata. Se pastreaza in spatiu racoros.

Este deosebit de gustos si aromat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise