Din faina,ulei pa se face un aluat usor lucrabil. Se intinde aluatul, se taie patrate sau cercuri, in mijlocul carora se asaza umplutura de cartofi.Cartofii fierti se piseaza, se condimenteaza cu sare si piper. Cu ajutorul formei speciale, modelam coltunasii.Presaram cu faina,lasam sa se usuce 10 minute. Cand clocoteste apa, adaugam coltunasii. Fierbem timp de 8-10 minute.Calim ceapa.Strecuram coltunasii, clatim la jet de apa, incorporam cu ceapa. Servim fierbinti.Daca nu avem timp sa-i preparam, putem cumpara gata preparati din Market,congelati.Se fireb nedezghetati.
Eu am cumparat coltunasii de data aceasta
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii