Coltunasi de post cu dulceata de prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Coltunasi de post cu dulceata de prune

Ingrediente

  • 500 gr faina tip 000
  • 1 cana de lapte de soia caldut
  • un praf de sare
  • dulceata de prune
  • putin ulei
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se pune faina cernuta intr-un castron incapator. Adaugi laptele, putin ulei,un praf de sare si zahar vanilat si se framanta un aluat tare si omogen. Intre timp, se pune o oala cu apa cu sare la fiert. Se pune aluatul pe masa de lucru si se intinde o foaie nu prea subtire. Se taie patratele si se umplu cu dulceata. Se inchid bine la margini presand cu degetele sau cu o furculita. Se pun la fiert circa 25 minute. Se scot intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi si se lasa la scurs. Se pudreaza cu zahar. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise