Pentru aluat:
Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se alege programul de framantare si dospire.Apoi cand e gata aluatul se curata si dau pe razatoare cartofii fierti, apoi se intinde aluatul si se taie in mai multe cercuri, iar in mijloc se pune o lingura de cartofi dati pe razatoare, piper si maggi secretul gustului, apoi se indoaie cercul in doua si pe margini se preseaza cu o furculita pentru a se da forma de coltunas.
Se prajesc in ulei si se pot servi calzi sau reci cu smantana sau diferite sosuri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii