Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata cam 15 min si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper se intinde foietajul si se taie patratele. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita din continutul de carne tocata cu ceapa, se lipesc sub forma de triunghi, se oparesc in apa clocotita 2 min, se face mujdei de usturoi peste care se pune iaurtul. Se servesc coltunasii cu mujdei deasupra. Pofta Buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii