Cum se face coliva
Cum se face coliva
Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte des.
Dupa ce a fiert si a scazut toata apa se adauga zaharul si se mai amesteca 15 minute continuu. Se lasa apoi la racit acoperita cu folie transparenta lipita de coliva pentru a nu face coaja. Dupa ce s-a racit se amesteaca cu nuca, coaja rasa de la lamaie si vanilia.
Se orneaza cu biscuiti rasi, cacao sau bombonele.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii