Asa cum am promis revin cu cealalta garnitura pe care am pregatit-o pentru Indoor barbecue-ul meu, reteta care e postata atat pe blogul meu cat si pe acest minunat site.
Se curata varza de cotor si se taie foarte fin. Ceapa se curata de coaja si mustata si se taie foarte fin. Morcovii se curata de coaja si se taie betigase fine (trebuie sa fie de aproximativ aceeasi grosime cu varza). La fel se procedeaza si cu merele, singura diferenta fiind ca ele nu se curata de coaja. Se amesteca intr-un bol mare toate legumele, inclusiv patrunjelul. Maioneza se dilueaza cu suc de lamaie si mustar, apoi se adauga la legume si se amesteca pana cand acestea sunt acoperite de sos. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat dupa gust. Se mai potriveste de lamaie, daca este cazul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii