Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine de tot pana nu se mai lipesc colarezii îi puteti face mai subtiri sau mai grosi dupa cum doriti,eu i-am facut de data asta subtiri pentru ca se fierb mai repede).
Punem laptele la foc mic cu zaharul vanilat si cand acesta clocoteste,adaugam colarezii in ploaie amestecand mereu. Lasam sa fiarba la foc mic 15 min. si la sfarsit adaugam zaharul,dupa care putem servi.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii