Asezam ingredientele in masina de paine in urmatoarea ordine:
sare,ou,lapte,ulei faina,apoi drojdia cu apa si zaharul dizolvate separat.
Se alaege programul de framantare si dospire, dupa care se scoate aluatul pe o planseta, se framanta cateva minute,se modeleaza colaci, chifle, japoneze, dupa placere si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Ungem cu oul batut, presaram cu mac sau susan si dam la cuptorul incins pana se rumenesc.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii