Colac de dat la grinda

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Colac de dat la grinda

Ingrediente

  • 500 g faina
  • drojde de bere(cit o nuca mai mica)
  • 1 lingurita de sare
  • 250 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se framinta un aluat potrivit de tare, se lasa la crescut, se preframinta apoi, se imparte in 3 realizind niste rulouri care se impletesc apoi. Deasupra se aseaza diverse aplicatii (floricele, frunze etc din acelasi aluat).

Se da fata cu oul batut se aseaza in tava unde se lasa 15' sa creasca. Se coace la foc potrivit 45-50'.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise