Drojdia se dizolva in apa calda, impreuna cu sarea, zaharul si se pun peste faina. Se adauga ouale battue, laptele cald si untul topit si se framanta aluatul pana nu se mai lipeste. La final se adauga fructele confiate tocate marunt.(vor fi foarte multe fructe )
Se lasa sa creasca 2 ore si 30 in , pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie groasa dreptunghiulara, se ruleaza si se face un colac, care se cresteaza cu foarfea din 3 in 3 cm, se lasa sa creasca, dupa care se unge cu ou si se da la cuptor 45 min
La final se pudreaza cu zahar pudra
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii