Incinge cuptorul la 190˚C.
Bate untul cu zaharul. Adauga oul si amesteca bine. Incorporeaza lichiorul de cafea, semintele de vanilie si cele doua esente. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Incorporeaza ingredientele uscate in amestecul cu unt. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata cu cafea.
Intr-o tava tapetata cu foaie de copt aseaza gramajoare din aluatul obtinut. Da biscuitii la copt 9-11 minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii