Cod sarat cu cimbru si menta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fileuri cod sarat taiat in fâsii de 4 cm latime
  • 2 oua batute
  • 1 1/2 cesti pesmet
  • 1 lingura cimbru de gradina
  • 1 lingura menta, tocata fin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1/2 ceasca masline verzi, taiate fin
  • 1 1/2 cesti ulei de masline (numai pentru prajit)
  • 1/2 lingurita piper verde, macinat proaspat

Mod de preparare

1. Se pun fasiile de cod in apa rece si se lasa 8 ore sa se dizolve sarea, schimband apa de 4-5 ori.

2. Se dau fasiile de cod prin ou batut, apoi prin amestecul de pesmet, usturoi, patrunjel, piper, cimbru, masline si menta.

3. Se prajesc fasiile pe ambele parti in ulei incins, 6-7 minute. Cand s-au rumenit, se ia tigaia de pe foc si se pune codul pe o farfurie mare captusita cu hartie absorbanta. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise