Cod la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg. peste cod ; knorr pt. peste piper; marar; ardei gras rosu; ardei iuti; rosii 1 kg; usturoi. ulei.ceapa 4

Mod de preparare

Pestele de spala si se pune pe gratarul incins. In tigaie se amesteca ceapa tocata marunt. Ardeiul gras taiat marunt si rosile tocate marunt se calesc toate, se pune usturoi, delikat, piper si ardei iuti tocati marunt. Se da la cuptor 30 de minute, dupa ce s-au pus rosile calite in ulei cu ceapa, rosii si ardei. Se pun foi de dafin si se da la cuptor la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise