•
Mod de preparare
Ceapa se taie solzisori, ciupercile se taie felii, pestele se curata si se aseaza toate intr-o tava, cu 50 g unt. Se adauga vinul, sare si boabele de piper. Tava se da la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce pestele s-a patruns, se scoate pe un platou. Se strecoara sosul ramas in tava. Se topeste 50 g unt, se adauga faina, se amesteca bine si se stinge cu zeama din tava, se adauga sare si piper, se lasa 10 minute, la foc domol. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie. Pestele se pune in farfuri, se toarna peste el sosul si patrunjel tocat fin.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii