Pestele spalat, uscat in prosop, se portioneaza si se asaza in vas de yena uns cu ulei. Storc zeama de lamaie peste pestele pregatit, apoi asez ceapa taiata pestisori, morcovul, pastarnacul si usturoiul felii, condimentez, stropesc cu suc de rosii. Adaug vin, dau la cuptor pentru 30 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 10 minute vasul descperit. Se serveste cu garnitura de cartofi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii