Ceapa se taie marunt,ardeii fasii,cartofii cubulete,iar rosiile jumatati.Pestele se portioneaza,se sareaza,se pipereaza,se da prin faina si se prajeste .In uleiul ramas se inabusa ceapa si ardeii.Se adauga pasta de tomate,3 cani de apa fierbinte,cartofii,verdeturile tocate,cimbru,sare si piper.Se lasa sa fiarba,iar dupa 5 minute se pun legumele intr-o cratita,si peste ele se adauga bucatile de peste.Deasupra bucatilor de peste asezam cate o jumatate de rosie.Se introduce cratita la cuptor ptr.30-35 minute la foc moderat.Inainte cu 5 minute de a fi gata ,stropim pestele cu vin.Se serveste si cald si rece.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii