Curatati fileul de cod de eventuale osicioare ramase de la transat.Spalati-l,scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati fileul cu sare si piper,stropiti-l cu zeama de lamaie si prajitil in 50ml. ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Spalati rosiile si tulpinele de telina si taiati-le in bucati. Tot in bucati taiati si fileul de cod prajit. Amestecati bucatile de peste cu bucatile de tulpina de telina si rosii, adaugati uleiul de masline ramas,1-2 linguri de zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii