Se da pestele cu sare si piper, se unge cu untul topit in prealabil si se prajeste la broiler, grill sau in tigaia de teflon 5-10 minute pana este gata. Se tine la cald.
Intr-o craticioara (500 ml-1 l) se topeste untul, se pune faina si se amesteca pe foc un minut pana dispar cocoloasele. Se da la o parte de pe foc si se incorporeaza supa. Se mai fierbe cateva minute amestecand mereu.Se da la o parte de pe foc si se incorporeaza mustarul, mararul, otetul si zaharul. Se pune sare daca nu are suficienta.
Se adauga in sos si galbenusurile batute. Se pune din nou pe foc mic si se fierbe inca un minut.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii