Se prepara un amestec pentru prepararea pestelui,prin omogenizarea perfecta a unui catel de usturoi bine zdrobit,a unui ardei iute,cu seminte cu tot,maruntit fin,sucul de la o lamaie mai verde,putin sos de soia,sare si piper negru,macinat.In acest amestec se lasa pestele pentru 0.5-1h.Pestele se prepara la gratar,pe carbuni,fara a se unge cu ulei.Se intoarce de mai multe ori,pe toate fetele,pentru a fi crocant la exterior.Se prepara salsa,prin scoaterea boabelor de porumb de pe stiulete si omonenizarea lor usoara cu ardeii grasi,taiati rondele fine.Se pune salsa pe platou si,peste ea,pestele.Se presara cu coriandru si se serveste imediat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii