Se taie pestele bucati,se adauga zeama de la lamaie peste el piper (sau condimente pt. peste) si se lasa 10 minute.In acest timp se pregatesc ciupercile care se taie felii prazul taiat rondele ,se zdrobeste usturoiul se amesteca vinul cu pasta de tomate.
Se aduga pestele in tava de cuptor se pun peste el prazul,ciupercilesi putin condiment ca am pus deja pe peste, se da la cuptorul incins in prealabil si se lasa 10 minute .In acest timp se oparesc maslinele si se pun peste peste cu pasta de tomate dizolvata cu vin usturoiul se da la cuptor inca 10 minute ,se scoate si se presara cu patrunjel.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii