Se taie pepenii galbeni in doua si se scobesc astfel incat sa nu se strice formele. Se taie miezul de pepene galben cuburi mici, la fel si pepenele rosu. Se adaugă zaharul pudra, zeama de lamaie, sucul de portocale si vinul. Se lasa la rece inainte de a fi servit. Se pot adauga si cuburi de gheata la servire. Pentru a servi puteti folosi formele de pepene galben scobite.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii