Cockteil Bacardi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 270 ml rom Bacardi alb
  • 100 ml suc de lamiie
  • 100 ml sirop de capsuni
  • gheata
  • lamiie taiata rondele
  • zahar tos brun
  • umbrelute pentru decor
  • pai

Mod de preparare

Gheata pe care o pun in pahar este din capsuni mici, sau bucatele de capsuni, puse in apa in cutiuta de facut inghetata, care se ingheata odata cu apa.

Se pun intr-o sticla cu dop toate ingredientele de mai sus, mai putin gheata cu capsuni- de aceasta data se pune gheata maruntita. Se amesteca bine in mina, si apoi se toarna intr-un vas de sticla inalt.

Paharul in care se serveste Bacardi se umezeste la gura in zeama de lamiie, se trece prin zahar brun, iar apoi se toarna in el cockteil. Se pune gheata cu capsuni, paiul si umbrelutele de decor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise