Gheata pe care o pun in pahar este din capsuni mici, sau bucatele de capsuni, puse in apa in cutiuta de facut inghetata, care se ingheata odata cu apa.
Se pun intr-o sticla cu dop toate ingredientele de mai sus, mai putin gheata cu capsuni- de aceasta data se pune gheata maruntita. Se amesteca bine in mina, si apoi se toarna intr-un vas de sticla inalt.
Paharul in care se serveste Bacardi se umezeste la gura in zeama de lamiie, se trece prin zahar brun, iar apoi se toarna in el cockteil. Se pune gheata cu capsuni, paiul si umbrelutele de decor.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii