Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie
Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia

Ingrediente

  • 200 g de fructe de mare
  • 200 g de legume mexicane
  • 100 g de muguri de soia
  • 70 g de portocala
  • 50 g de grapefruit rosu
  • 50 g de salata verde
  • Sare, piper
  • Maioneza,
  • Ketch-up
  • Curry, Frunza de dafin
  • Sos ardei iute Vifon

Mod de preparare

Fructele de mare se dezgheata,se mai fierb in putina apa in care am pus sare si o frunza de dafin dupa care se vor trage la tigaie in unt. Legumele mexicane se vor fierbe 10-15 minute pentru a fi patrunse dar vor trebui sa fie fierte al-dente, dupa care se vor adauga peste fructele de mare pentru a fi sotate cateva minute, se adauda sare si piper. Dupa aceea se vor scoate din tigaia in care au fost sotate si se vor lasa un pic sa se tempereze. Dup ce s-au racit un pic se adauga amestecul din maioneza, ketch-up si sosul de ardei iute Vifon se amesteca bine si se vor in traduce fructele de mare si legumele mexicane. Separat pregatim cupele(paharele de sampanie) pentru servirea cocktail-ului nostrum, glasam paharul cu curry iar pe fundul paharului adaugam salata verde taiata foarte fin si 4-6 cubulete de grepfruit rosu, dupa care putem adauga compozia noastra, pe marginea paharului putem adauga o felie de grepfruit rosu sau portocala.

Pofta Buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise