Intr-un vas se pune vinul, sucul de la cele doua lamai, 150 ml ceai (preparat din cele doua lingurite de ceai negru si 200 ml apa fiarta), 6 galbenusuri si cele 8 lingurite de miere (de recomandat sa puneti 5-6 lingurite si daca mai este necesar completati).
Cu mixerul amestecam ingredientele timp de 2 - 3 minute.
Preparatul se da la rece si se poate servi simplu, cu cuburi de gheata si pentru o savoare deosebita se pot adauga frunze de menta taiate marunt.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii