Intr-un vas se pune vinul, sucul de la cele doua lamai, 150 ml ceai (preparat din cele doua lingurite de ceai negru si 200 ml apa fiarta), 6 galbenusuri si cele 8 lingurite de miere (de recomandat sa puneti 5-6 lingurite si daca mai este necesar completati).
Cu mixerul amestecam ingredientele timp de 2 - 3 minute.
Preparatul se da la rece si se poate servi simplu, cu cuburi de gheata si pentru o savoare deosebita se pot adauga frunze de menta taiate marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii