Se taie portocalele in jumatati, pastrezi pentru decor 2 rondele de portocala si storci jumatatile de fruct ramase.Mixezi putin gheata in blender incat sa obtii fulgi,pui fulgii de gheata intr-un pahar sonda, torni Campari,asezi o rondela de portocala,apoi torni usor in pahar sucul proaspat de portocala.Decorezi paharul cu rondela ramasa.Pe cat posibil sa eviti sa amesteci cele doua straturi diferit colorate.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii