Se rade coaja de la portocala si se stoarce sucul, apoi se amesteca intr-un castron mare. Optional, adaugam apa de trandafir.
Se adauga fiecare fruct in castron pe masura ce se prepara. Se taie doua capace la grepfruit, apoi se pune pe un fund de lemn si se scoate coaja acestuia. Felie si apoi taiaem fructul in bucati de marime mica.
Se taie in doua papaya, se scot membrana si semintele, apoi se curata de coaja si se taie felii. Se curata banana, dupa care se taie oblic in rondele. Se curata capsunile, fructele mari taindu-se in jumatati.
Se amesteca fructele cu sucul si coaja rasa. Se acopera castronul si se lasa in frigider peste noapte. Dimineata se imparte fructele in boluri si se orneaza peste noapte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii