Se prepara un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Se prepara un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează în vasul slow cooker Crock-Pot, alias Alin ajutorul din dotare, se acoperă şi se lasă la gatit lent cca. 5 ore cu functia HIGH. Dupa timpul parcurs de gatire lenta, vasul slow cookerului Crock-Pot cu coastele gatite, se da la cuptor cca. 10 minute pentru glazurare. Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
Simplu si gustos! Spor şi poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii