Pasul 1:
Tocam marunt cimbrul si frunzele de salvie. Pregatim un bol mare in care zdrobim usturoiul. Adaugam salvia, cimbrul, mustarul, pasta de rosii, mierea, uleiul de masline si boia de ardei. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam bine toate ingredientele pana cand obtinem o pasta.
Pasul 2:
Punem coastele de porc in pasta pregatita si le ungem bine. Acoperim bolul cu folie alimentara si il introducem in frigider pentru minim o ora.
Pasul 3:
Dupa aproximativ 45 de minute, incalzim cuptorul si pregatim o tava. Scoatem carnea de porc marinata din frigider si o asezam in tava pregatita.
Pasul 4:
Turnam peste bucatile de coaste cele 4-5 linguri cu apa si punem deasupra sosul ramas in bol. Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 45 de minute.
Pasul 5:
Din cand in cand scoatem vasul din cuptor si stropim coastele de porc cu sosul din tava.
Pasul 6:
Cand carnea este rumenita si se indeparteaza usor de pe oase, scoatem preparatul din cuptor.
Pasul 7:
Servim cald, cu garnitura preferata si salate sau muraturi.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/coaste-de-porc-la-cuptor.html
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii