Coaste de porc la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Coaste de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1,5 kg de coaste de porc spalate si sterse
  • 2 linguri cu mustar
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu miere
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 3 catei de usturoi curatati si spalati
  • 10 fire de cimbru spalate
  • 6-7 frunze de salvie spalate
  • o lingurita cu boia
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4-5 linguri cu apa

Mod de preparare

Pasul 1:

Tocam marunt cimbrul si frunzele de salvie. Pregatim un bol mare in care zdrobim usturoiul. Adaugam salvia, cimbrul, mustarul, pasta de rosii, mierea, uleiul de masline si boia de ardei. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam bine toate ingredientele pana cand obtinem o pasta.

Pasul 2:

Punem coastele de porc in pasta pregatita si le ungem bine. Acoperim bolul cu folie alimentara si il introducem in frigider pentru minim o ora.

Pasul 3:

Dupa aproximativ 45 de minute, incalzim cuptorul si pregatim o tava. Scoatem carnea de porc marinata din frigider si o asezam in tava pregatita.

Pasul 4:

Turnam peste bucatile de coaste cele 4-5 linguri cu apa si punem deasupra sosul ramas in bol. Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 45 de minute.

Pasul 5:

Din cand in cand scoatem vasul din cuptor si stropim coastele de porc cu sosul din tava.

Pasul 6:

Cand carnea este rumenita si se indeparteaza usor de pe oase, scoatem preparatul din cuptor.

Pasul 7:

Servim cald, cu garnitura preferata si salate sau muraturi.

Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/coaste-de-porc-la-cuptor.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise