Cum se marineaza coastele de porc.
Cum se marineaza coastele de porc. Peste zaharul brun punem oregano, usturoiul granulat, paprika afumata, cimbrul, chimenul macinat, cimbrul, o lingurita cu sare, piper proaspat macinat si mustarul si amestecam bine.
Cum se fac coastele de porc fragede. Indepartam membrana albicioasa care acopera partea cu os a coastelor de porc, mai intai introducem varful unui cutit mic sub ea, la unul din capete, si apoi tragem incet de pielita. Acoperim scaricica de porc cu amestecul de condimente pe toate partile. Asezam in oala Multicooker-ului Crock-Pot Express grilajul special pentru gatirea mancarii la abur, turnam supa si cidrul si asezam coastele de porc marinate pe gratar. Punem intre ele ceapa intreaga, inchidem capacul aparatului si valva de presiune. Selectam dintre functiile prestabilite functia de gatire carne (Meat/Stew), care are deja setat un timp de 35 de minute. Setam timpul la 25 de minute, suficient pentru niste coaste de porc suculente, si apasam start. Dupa aproximativ 10 minute display-ul va arata 25 de minute (timpul pe care l-am setat) si timpul descreste, pana cand friptura de porc este gata. Cand au trecut cele 25 de minute si aparatul Multicooker Crock-Pot Express semnalizeaza sonor ca mancarea este gata lasam sa stea 10 minute, mutam indicatorul valvei pe eliberarea aburului cu un cleste sau cu o manusa de bucatarie, apasam butonul STOP, iar cand aburul a fost eliberat putem deschidem capacul.
Cum se servesc coastele de porc. Ungem bine coastele de porc cu sosul barbeque si deja le putem servi. Daca va plac mai rumenite, optional le puteti pune cateva minute in cuptor. Le servim cu o salata de sezon, cartofi copti, un sos tzatziki cu iaurt si usturoi sau unul dulce-iute.
Reteta video completa o gasiti aici: https://youtu.be/VHDabv6iBA4
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii