Se separa coastel in 4 bucati si se pun intr-un vas adinc impreuna cu zeama de lamaie, vinul dulce, uleiul de masline, frunze de salvie si ustoriu zdrobit. Se adauga sare si piper si se lasa la marinat.Se pun coastele pe carbuni sau pe gratarul cuptorului preincalzit si se lasa 15 min avind grija sa fie intoarse pentru a se frige uniform Se uda cu marinata pentru a nu se usca. Se serveste indata ce coastele sunt facute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii