Coastele de miel portionate, se asezoneaza de sare si piper apoi se asază intr-o tava termorezistenta.
Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.
Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.
Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.
Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.
Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și
cașcavalul ras.
Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.
Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.
Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.
Spor și poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii