Coaste de miel cu menta, cartofi si mazare marinate rapid cu aparatul Food Saver

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Coaste de miel cu menta, cartofi si mazare marinate rapid cu aparatul Food Saver

Ingrediente

  • Coaste de miel
  • Pentru marinare:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita turmeric
  • 1/2 lingurita sare roz
  • 3 catei de usturoi
  • cateva frunze de menta
  • cimbru uscat
  • piper alb boabe
  • Pentru garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 100 gr mazare congelata
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pentru marinare si ungeti coastele foarte bine. Pregatiti aparatul pentru marinare Food Saver.

Puneti coastele de miel in caserola pentru marinare rapida si presarati si cimbrul uscat. Inchideti caserola si rotiti butonul la semnul "inchis". Cuplati furtunul special intre caserola de marinare rapida si aparatul de vidat. Invartiti butonul pana la semnul "marinare" si apasati butonul "vidare" al aparatului Food Saver. Acesta isi va face treaba si imediat ce procedeul este gata, rotiti butonul pana la semnul "inchis" si decuplati furtunul special. Puneti caserola la rece pentru 20 minute.

Scoateti coastele si puneti-le intr-o tava termorezistenta. Dati tava la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu, pentru vreo 40 minute.

Fierbeti cartofii curatati vreo 5 minute in apa cu sare. Scoateti-i cu o paleta si scurgeti-i de apa. Curatati morcovul si taiati-l suvite. Luati o tava unsa bine cu ulei si adaugati cartofii si morcovul. Adaugati si mazarea congelata pe care ati pus-o 3 minute in apa clocotita. Stropiti cu ulei de masline, sare si pieper si dati la cuptor.

Serviti coastele de miel cu menta, cartofi si mazare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise