Se pune intr-un castron ouale,cu aromele,circa un sfert de pachetel de praf de copt si un pic de sare,se bat cu un tel se adauga faina si o cantitate mai mica de lapte,se bate pana la omogenizare.Se lasa mai gros aluatul la inceput pentru a nu se forma cocoloase de faina,apoi se adauga lapte pana se obtine consistenta dorita.Cu cat este mai subtire compozitia se pot face clatitele mai subtiri.Se incinge tigaia,se adauga cate 1 lingurita de ulei la fiecare clatita,se intorc cu spatula speciala pentru clatite.Se pot umple dupa dorinta.Se mai poate face o compozitie de nuca macinata cu zahar si albusuri batute spuma cu care se umplu clatitele fara a se mai impacheta,se taie felie ca la tort.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii