Clatitele~Cappuccino~ "Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa!"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Clatitele~Cappuccino~         "Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa!"

Ingrediente

  • 350-400 gr faina alba
  • 3 oua (proaspete, de preferat de casa)
  • 350 ml lapte rece
  • 250 ml Cappuccino rece (2 plicuri Cappuccino Clasic)
  • Optional: ulei

Mod de preparare

Inainte de a ne apuca sa facem aluatul de clatite, fierbem 250ml apa, dizolvam intr-o cana cele 2 plicuri de Cappuccino(eu am folosit Cappuccino Clasic, dupa preferinte puteti sa folositi cu diferite arome). Punem Cappuccino la racit pentru ca trebuie sa-l incorporam rece in aluat.

Intr-un bol incapator adaugam: faina, ouale, uleiul, Cappuccino si in timp ce amestecam, adaugam laptele. Nu necesita sa adaugam zahar in aluat,este destul de dulceag de la Cappuccino. Dupa ce am amestecat bine aluatul, fara sa facem cocoloase, pregatim tigaia pentru a coace clatitele.

Folosim un polonic de dimensiune medie, pentru a face clatite potrivite, nici groase, nici subtiri.

Pentru prezentare, am umplut clatitele cu dulceata de gutuisi am presarat nuca de cocos peste ele.

O reteta reusita, un gust deosebit!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise