clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Ingrediente

  • pt. clatite : 1 ou, faina, apa rece, sare si piper.
  • pt.omleta : 6 oua mari,500 g creier, 250 g branza telemea,1 legatura de marar, 1 ceapa,1 cutie de ciuperci tocate, sare si piper, ulei pentru prajit,2-3 linguri de otet
  • pt pane si montare :5 oua mari, faina,1 sul de branza topita(sau branza topita felii), ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.

Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa tocata foarte marunt si piperul.Dupa ce creierul s-a fiert, se scurge si se adauga maruntit la compozitia de oua. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune compozitia, amestecand din cand in cand cu lingura pana e gata.

Se ung clatitele cu branza topita, se adauga compozita de omleta si se impacheteaza ca aceasta sa nu iasa.

Se amesteca ouale cu faina astfel incat sa rezulte o compozitie nu foarte groasa.Se dau intai clatitele prin faina, apoi prin oul cu faina si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile pana devin aurii.Se servesc cu salata dupa preferinta. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise